P
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

• Ahoj Tome,sbíráš to ještě??U mně to již trochu vázne.Po pravdě prašule nejsou :).Vím,že sem moc nechodíš ,ale napiš třeba za rok v poho.
    Blbec jsem prodal WS075 a ted toho lituji :-(
    Měj se fajn Mario
    Pěkné svátky a mnoho sběratelských uspěchů do roku 2011 přeje
    Mario
    Ahoj Mario, v SRN ziju od r. 2007, mam tady moznost vydelat dobre penize. Ja sbiram KingandCountry,nemce v Normandii 44 + mala sbirka AK. A co ty, videl jsem tvuj komentar k novemu AK, takze hlavne Afrika Korps? Do fora komentari neprispivam, kvuli slabe anglictine. Posledni 2 roky se mi zda, ze KC trochu nestaci konkurovat dalsim jako CS a ThomasGunn, hodnotim serii WS u AK si to nemyslim. Hodne podobne pozy,WS 51 a 166, ztrata KC stylu viz stary Panther G a novy A, nekdy slaba znalost techniky, vyzbroje, vystroje + rostouci cena. Ted me potesili s novou 12.SS i kdyz pro me skoda te pozy v setu WS173, pro me to bude uz 3. ssman co ukazuje rukou smer, WS50,52. Chci se te zeptat od koho nakupujes? Ja kupuju od HSTSS.de, frantici jsou vesmes s cenama stejne a anglani neskutecne drazi. Ja mam zatim svou sbirku v krabicich v Cesku u rodicu, v Nemecku jen maly byt a prace. Mej se dobre Mario, Tomas.
    Ahoj Pribo,prázdniny,staví se ostošest uzávěry, kolony.Jsi v německu nastálo? Co figurky o jaké se zajímáš?Dříve jsem se soustředil na ELASTOLINY,TIMPO TOYS A DUROLINY. Nyní jsem však zahořel ))) jen k KING AND COUNTRY,bohužel až od roku 2004.Dříve jsem měl ambice prakticky na všechny serie.Bohužel vražedné tempo produkce mě odsoudilo jen k ww2 a to jen některé.prostory bytu plus peníze a je po velkokapacitní sbírce)))).Pokud budeš mít čas a chut napiš moc rád pokecám. ahoj mario
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Back